Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

αρ. απόφ. 220/2017 "Καθορισμός τελών καθαριότητας & φωτισμού, για το έτος 2018"

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου,

 

Καθορίζει τους συντελεστές των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2018, μειώνοντάς τους στην κατηγορία Α΄ (κατοικίες και κοινόχρηστοι χώροι) κατά 10% για τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και κατά 5% για τη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού και στην κατηγορία Β΄ (στεγασμένες επαγγελματικές στέγες) κατά 7,5%, ενώ για στις λοιπές κατηγορίες θα ισχύσουν οι συντελεστές των τελών καθαριότητας και φωτισμού στα επίπεδα που διαμορφώθηκαν κατά το οικ. έτος 2017. 

Επιπροσθέτως για το 2018 και εφεξής, θα ισχύει μία επιπλέον κατηγορία που θα αφορά στο εργοταξιακό ρεύμα για τα υπό κατασκευή ακίνητα. 

Συγκεκριμένα οι συντελεστές των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2018, διαμορφώνονται όπως επισυνάπτεται και στην Απόφαση.

 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 1146 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech