Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

αρ. αποφ. 106/2017 Συγκρότηση Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου - Χολαργού» με κωδικό MIS 5002017

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγκρίνει σύμφωνα με την παραπάνω εισήγηση, τη συγκρότηση Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της Πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου – Χολαργού” με κωδικό MIS 5002017 και συγκεκριμένα:

 

  1. τη σύσταση, στελέχωση και λειτουργία του Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου - Χολαργού», για όσο χρόνο διαρκεί η υλοποίησή της, ο οποίος θα εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό έλεγχο της ποιότητας και ποσότητας των υλικών, των υπηρεσιών και του τελικού παραδοτέου αποτελέσματος, καθώς και θα εφαρμόζει εσωτερικές διαδικασίες ελέγχου των πληρωμών, εξασφαλίζοντας τη νομιμότητα και κανονικότητά τους, αποτελούμενος από τους:

Ονοματεπώνυμο

Ειδικότητα

Διεύθυνση / Τμήμα

Βικτωρία (Βίκυ) Νικάκη

 

Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολικής,

Ευαισθητοποίησης, Προώθησης της Ισότητας

των Φύλων και Εθελοντισμού

Γεωργία Παγώνη

ΠΕ Διοικητικού

Πρ. Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών

Μαρία Σταματάκη

ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού

Πρ. Τμήματος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης

 

  1. Η παρούσα απόφαση ισχύει από την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παπάγου - Χολαργού και για όσο χρόνο διαρκεί η υλοποίηση της πράξης ή μέχρι την τροποποίησή της με άλλη όμοια απόφαση. Οποιαδήποτε απόφαση άλλου οργάνου που ρυθμίζει το θέμα ανακαλείται.

 

Επισυνάπτεται η απόφαση.

 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 1166 φορές Τελευταία τροποποίηση στις 31 Μαϊ 2017
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech