Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

αρ. αποφ. 96/2017 Εξέταση αιτημάτων κοπής δένδρων

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εγκρίνει σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση τα κάτωθι:

  1. την κοπή του πεύκου, τη νέκρωση, την αφαίρεση του κορμού του καθώς και την επισκευή του πεζοδρομίου με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας, στην οδού Κλειούς 5 κατόπιν της υπ’ αριθ. 6615/28-03-2017 αιτήσεως της κας Δέσποινας Πλατή.

  2. την κοπή του ενός δέντρου (ακακία) με την ταυτόχρονη αντικατάστασή του από νέο δενδρύλλιο ακακίας καθώς και την επισκευή του πεζοδρομίου με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο πεζοδρόμιο της οδού Πάφου 9 κατόπιν της υπ’ αριθ. 7214/04-04-2017 αιτήσεως της κας Χαρίκλειας Μελά - Χατζηιωαννίδου.

  3. την κοπή του μεσαίου πεύκου και το κλάδεμα των δύο ακραίων πεύκων, στην οδό Σχοινά 5 κατόπιν της υπ’ αριθ. 5993/21-03-2017 αιτήσεως του κου Στέφανου Σιμόπουλου.
    Η απόφαση θα σταλεί στο Δασαρχείο για τελική γνωμοδότηση καθότι πρόκειται για δέντρα που φύονται σε δασική έκταση.
  1. την κοπή, την εξαγωγή των δέντρων καθώς και την επισκευή, κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας, στα κάτωθι πεζοδρόμια:

> Ευριπίδου και Φανερωμένης (βραχυχίτωνας με ογκώδες κορμό και ριζικό σύστημα),

> Αγίας Τριάδος 5 (δύο λεύκες με εκτεταμένα σαπίσματα και μεγάλες φθορές στο πεζοδρόμιο),

> Κωνσταντινουπόλεως 6-8 (πέντε επικίνδυνες απονεκρωμένες από μύκητα λεύκες).

 

Επισυνάπτεται η απόφαση.

 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 1076 φορές
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech