Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Σε δημόσια διαβούλευση το "Τοπικό σχέδιο αποκεντρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τη διαχείριση των απορριμμάτων προς την κατεύθυνση της αειφορίας και της «Κοινωνίας Μηδενικών Αποβλήτων»,  και σε συνέχεια της δημοσίευσης του «Οδηγού Σύνταξης του Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων» που εξέδωσε ο ΕΔΣΝΑ, ο Δήμος μας μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προχώρησε στη συγκρότηση Ομάδας Έργου για την κατάρτιση του τοπικού σχεδίου με την  υποστήριξη από εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργάτη και πιο συγκεκριμένα το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, με την απόφαση 101/2015 του Δ.Σ. στις 6/5/2015.

Μετά από εργασίες δύο και πλέον μηνών στο πλαίσιο της εν λόγω Ομάδας Έργου, το «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ» τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.

Περιμένουμε τις παρατηρήσεις, τις συμπληρώσεις αλλά και τις ερωτήσεις σας στην Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης που λειτουργεί στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου μας. 

http://www.dpapxol.gov.gr/anoixtes/item/477-diavoulefsi-kathariotitas-v-meros-topiko-sxedio-apokentromenis-diaxeirisis-aporrimmaton-tou-dimou-papagou-xolargou.html

Ο Δήμαρχος
Ηλίας Αποστολόπουλος

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech