Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Αργεντίνικο Tango Κύριο

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στην εκδήλωση “Nostalgias de Buenos Aires”, με μουσική από την «χρυσή εποχή» του tango μέχρι τον Astor Piazzolla (Nuevo tango), όπου η Στέλλα Χροναίου και οι Evocación επιδιώκουν να παρασύρουν τον ακροατή σε ένα ταξίδι αισθήσεων μέσα στο χρόνο.

Το tango και οι χοροί milongas και valses με τον άλλοτε τραχύ, σχεδόν ακατέργαστο και τον άλλοτε αισθαντικό και εσωτερικό ήχο τους, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες αυτοσχεδιασμού, έδωσαν στο σχήμα την απαραίτητη για κάθε μουσικό πρόκληση.

Με στόχο την άρρηκτη συνύπαρξη της μουσικής έκφρασης, του χορού και του λόγου διαμορφώθηκε και διαμορφώνεται τόσο η επιλογή του ρεπερτορίου, όσο και ο τρόπος ενορχήστρωσης και ερμηνείας.

Η Στέλλα Χροναίου με τους Evocación επιδιώκουν να παρασύρουν τον ακροατή σε ένα ταξίδι αισθήσεων από τα μυστηριακά, σκοτεινά tangos του Piazzolla μέχρι τα χαριτωμένα valses και τις σπιρτόζικες milongas της «χρυσής εποχής». Μια μουσική "ανάμνηση" που χορεύεται για πάντα.

Το συγκρότημα Evocación αποτελείται από τους μουσικούς:

Διονύση Βερβιτσιώτη (βιολί), Μαρία Δελή (μπαγιάν), Βαγγέλη Ζωγράφο(κοντραμπάσο),

Μιχάλη Κουμουτσάκο (πιάνο-ενορχηστρώσεις)

Χορεύουν ο Παύλος Φωτόπουλος, η Δήμητρα Μάλεση, η Ηλέκτρα Αλεξοπούλου και η Λυδία Πάτζια.

Αφήγηση κειμένων, Ευτυχία Μοσχάκη.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης" του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού, Λ. Περικλέους 55, Χολαργός. 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech