Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ότι για την εφαρμογή του προγράμματος το 2018 ισχύουν τα ακόλουθα:  

  • Όσοι ωφελούμενοι δεν έχουν υποβάλει καθόλου αίτηση το 2017, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εφόσον πληρούν τα κριτήρια ένταξης (βλ. συνημμένο έντυπο κριτήρια ένταξης και έντυπο συναίνεσης).
  • Όσοι ωφελούμενοι έχουν κάνει τροποποίηση της υποβληθείσας αίτησής τους, το διάστημα επιδότησης παρατείνεται από το μήνα της τελευταίας τροποποίησης και για 12 μήνες. Για παράδειγμα, ο ωφελούμενος που έχει κάνει τροποποίηση τον Δεκέμβριο του 2017, δικαιούται ΚΕΑ έως το Δεκέμβριο του 2018. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υποχρεούται ο ωφελούμενος να υποβάλει εκ νέου αίτηση.
  • Όσοι ωφελούμενοι δεν έχουν ποτέ τροποποιήσει την υποβληθείσα αίτησή τους και η αρχική είχε υποβληθεί το Φεβρουάριο του 2017, αυτή έχει ανακληθεί από το σύστημα και οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση για το 2018. Θα  σταλεί μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ΗΔΙΚΑ, που θα τους ενημερώνει για την προσέλευσή τους στο Δήμο, προκειμένου να ανανεωθεί την αίτησή τους. Η ανανέωση , προκειμένου να μην υπάρξει κενό στην πληρωμή, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως την 28η Φεβρουαρίου.
  • Σε περίπτωση που η πρώτη αίτηση έχει γίνει στο Δήμο, ισχύουν τα δικαιολογητικά που έχουν προσκομιστεί κατά την υποβολή της αρχικής αίτησης και μόνο σε περίπτωση αλλαγής σύνθεσης νοικοκυριού και εισοδηματικών στοιχείων, θα αναζητηθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά-στοιχεία που ζητούνται για την αίτηση που υποβάλλεται για πρώτη φορά  στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού είναι:

  1. Έντυπο συναίνεσης υπογεγραμμένο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριού. (οι δικαιούχοι το έντυπο μπορούν να το βρουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ ή ως επισυναπτόμενο με το δελτίο τύπου).
    2. Άδεια Παραμονής για αλλοδαπούς (φωτοτυπία διαβατηρίου/ταυτότητας).
  2. Λογαριασμό ΔΕΗ για τον αριθμό παροχής ρεύματος, ανεξάρτητα αν είναι στο όνομα του αιτούντος.
  3. Αριθμό Κινητού τηλεφώνου
  4. 6. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αριθμό IBAN

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   Για οποιαδήποτε  διαφωνία με τα διαθέσιμα από το TAXIS στοιχεία(εισοδήματα τελευταίου εξαμήνου, διεύθυνση κατοικίας, επιδόματα, ιδιοκτησιακό καθεστώς, αριθμός συνοικούντων μελών κά ) ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει το απαραίτητο δικαιολογητικό για την τεκμηρίωσή του. 

  • Για τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!!

Οποιαδήποτε μεταβολή στα δηλωθέντα στοιχεία των ωφελούμενων θα πρέπει να δηλώνεται ΑΜΕΣΑ στις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλη τη διάρκεια είσπραξης του ΚΕΑ, προκειμένου να γίνεται  τροποποίηση της αίτησης.

Σε άλλη περίπτωση και μετά από διασταύρωση στοιχείων από το σύστημα , η αίτηση ανακαλείται και αναζητούνται αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Τμήμα Πρόνοιας- Πολιτικών Ισότητας των Φύλων καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού:

           

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Δ/νση: Λ. Περικλέους 55, ισόγειο,

Τ.Κ: 15561

Τηλέφωνο:  2132002874, 873

Ημέρες-ώρες εξυπηρέτησης κοινού: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 09:00-13:00

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίεςκα. Α. Λιαράκου, κα. Π. Μεντζελοπούλου, κα. Μ. Λάτσιου    

 

Τμήμα Πρόνοιας-Πολιτικών Ισότητας των Φύλων

Δ/νση: Λ. Περικλέους 55, όροφος -1

Τ.Κ.:    15561                                                                        

Τηλέφωνο:213 2002 884, 894                                                                                                                               

Φαξ: 210 6528701                                                                

E-mail: pronia@dpapxol.gov.gr

Πληροφορίες: κα. Μ. Κέλλη- κ. Γ.Μπαρλής      

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech