Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δράση «Μαθαίνω την ελπίδα» Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας "ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ", μια πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η συγκινητική συμμετοχή όλων σχεδόν των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων καθώς και των διευθυντών των δημοτικών και γυμνασίων σχολείων του Δήμου μας, και η αγάπη από τους μαθητές, που προσέφεραν καινούργια και ποιοτικά σχολικά είδη, δίδαξαν για άλλη μια φορά την ελπίδα.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Βίκυ Νικάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στους Διευθυντές των σχολείων συμβολικά δώρα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισής τους στη δράση. Στη συνέχεια το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας διένειμε στους δικαιούχους τα πράγματα, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech