Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 80 χρόνια από το θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου Κύριο

Μια πολύ σπουδαία εκδήλωση αφιερωμένη στα 80 χρόνια από το θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού και το Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών ‘Ελ. Βενιζέλος’, στην οποία έγινε αναφορά στην προσωπικότητά του και το έργο του.

Προβλήθηκε η ταινία του Β. Μάρου «Η Ελλάδα του Ελευθερίου Βενιζέλου» και εγκαινιάστηκε έκθεση με προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και εκθέματα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής κα Καφαντάρη, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής κ. Χατζηδάκης, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κεφαλογιάννης, ο Επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», κ. Θεοδωράκης, η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κα Σούτα, ο εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ κ. Καρχιμάκης, ο Δ/ντης του Ιδρύματος ‘ΕΛ. Βενιζέλος΄ κ. Παπαδακης, ο ζωγράφος Κώστας Σπυριούνης, του οποίου έργο φιλοξενείται στην έκθεση, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, δημοτικών παρατάξεων, συλλόγων και φορέων του Δήμου μας κ.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο κ. Λάκης Χαλκιάς και η χορευτική ομάδα ‘Αίγαγρος’, ενώ κέρασμα προσέφερε ο Σύλλογος Κρητών Χολαργού – Παπάγου, ο ‘Ψηλορείτης.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον μεγάλο πολιτικό και χαρισματικό ηγέτη που αγαπήθηκε, θαυμάστηκε αλλά και αμφισβητήθηκε, για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό του έργο σε τομείς όπως η παιδεία, η δικαιοσύνη και η υγεία, στην παρουσία του ως αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην υπογραφή της συνθήκης των Σεβρών κ.α., αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να κάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα να μιλά γι’ αυτόν.

Η έκθεση την οποία θα επισκεφθούν σχολεία του Δήμου μας, θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και ώρες 09:00-15:00 και 18:00-21:00, στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, Περικλέους 55 Χολαργός.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech