Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Job Day Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση της απασχόλησης, διοργανώνει το 1ο “Job Day Παπάγου Χολαργού».

Πρόκειται για μια μέρα που περιλαμβάνει παρουσίαση εταιρειών που αναζητούν προσωπικό, workshop, ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα και παρουσίαση για τα σύγχρονα recruiting trends.

Το Job Day θα διεξαχθεί στις αίθουσες του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55, 155 61, Χολαργός, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη .

 

Ο σκοπός:

 Η φυσική συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών και εργαζομένων, σε περιβάλλον υποστηρικτικό, ενημερωτικό και επίκαιρο.

 

Ο στόχος

 Μέσα από την παρουσία  των επιχειρήσεων, τη διενέργεια συνεντεύξεων, workshop και πάνελ, στοχεύουμε στην παρακίνηση και τη συμμετοχή των επισκεπτών για την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης όλων των συμμετεχόντων, τη συνεργασία έμπειρων στελεχών με ταλαντούχους υποψηφίους, την κατανόηση της κοινωνικής και επιχειρηματικής πολυπλοκότητας και των νέων ευέλικτων μορφών εργασίας, την απόκτηση και επικαιροποίηση δεξιοτήτων για την ανάπτυξη αποτελεσματικών ομάδων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Υποψηφίους για εργασία

Φοιτητές

Επιχειρηματίες και εν-δυνάμει επιχειρηματίες

Στελέχη Ανθρωπίνων Πόρων – Recruiters

Συμβούλους Επιχειρήσεων - Μέντορες

Life, Business, Executive Coaches

Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ακαδημαϊκούς

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Επιμελητήρια

Θεσμικούς Φορείς Εργασίας και Εκπαίδευσης

 

Περιεχόμενο:

Εταιρικές Συμμετοχές: Τα stand των εταιρικών συμμετοχών θα βρίσκονται στον «εκθεσιακό χώρο» του Δημαρχείου. Εκπρόσωποι εταιριών, συμβούλων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν συνεντεύξεις, να συναντήσουν το κοινό, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας τους.

Workshop αναζήτησης εργασίας :Τα workshop θα διεξαχθούν στο «Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με την ανάπτυξη εργαλείων και επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αναζήτησης εργασίας, οι ήπιες δεξιότητες στον εργασιακό χώρο, elevator pitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1’ και η αξία του Coaching στη λήψη αποφάσεων.
 

Ημερίδα επιχειρηματικότητας: Η ημερίδα επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί στην «Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης» όπου καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές θα μιλήσουν για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι στη χώρα αλλά και για την επιχειρηματικότητα ως προοπτική.

Recruiting trends – Σύγχρονες τάσεις στελέχωσης Ανθρώπινου Δυναμικού

 Στην «Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου» θα γίνει η παρουσίαση όπου θα εστιάσει στις σύγχρονες πρακτικές και στους αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης και επιλογής ταλαντούχου Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και στις σχετικές προκλήσεις στον τομέα του HRM, με την υποστήριξη της HR Community.

 

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε είτε ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω συνδέσμου είτε την ημέρα της εκδήλωσης στη γραμματεία.

http://jobfestival.gr/

 

 

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech