Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Πρόσκληση για εθελοντές στο 22ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού Κύριο

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αυτό το καλοκαίρι διοργανώνει το 22ο “Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού” στο Κηποθέατρο Παπάγου, το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, το οποίο αγκαλιάζει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων από τον κόσμο του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης.

Για την άρτια διεξαγωγή του 22ου Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού θα χρειαστούμε τη βοήθεια εθελοντών και παρακαλούμε όπως συνδράμετε στην προσπάθειά μας, προσφέροντας τις υπηρεσίας σας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, για όσες ημέρες και ώρες έχετε τη δυνατότητα.

Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 21 Ιουνίου έως το τέλος Ιουλίου και το δεύτερο μέρος από τις 24 Αυγούστου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για τη συμμετοχή ως εθελοντής και για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 213 2027186 – 213 2027187 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00).

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί ξεχωριστές εμπειρίες και να νοιώσουμε τη χαρά της δημιουργίας και της αλληλοϋποστήριξης.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech