Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

 

 

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει για 21 συνεχόμενα έτη με μεγάλη επιτυχία το “Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού” στο Κηποθέατρο Παπάγου, με μεγάλη προσέλευση κοινού σε όλα τα δρώμενα και με άριστη έως τώρα συνεργασία με όλους τους παραγωγούς παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων.

Το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας αγκαλιάζει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων από τον κόσμο του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης, αποτελώντας θεσμό, τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για όλη την Αττική.

Για το 22ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, κατά το φετινό καλοκαίρι, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Συναυλιών, αιτήθηκε μείωση του ποσοστού διάθεσης του Κηποθεάτρου, αλλά και άλλων θεάτρων, από 10% που ίσχυε έως σήμερα στο 6%.

Σε απάντηση αυτού του αιτήματος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Συναυλιών ενημερώθηκε, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, είχε ήδη πάρει απόφαση μείωσης του ελάχιστου μισθώματος του Κηποθεάτρου κατά 25%, δηλαδή από 400 ευρώ σε 300 ευρώ.

Επιπλέον έγινε αναφορά στα έξοδα λειτουργίας του Κηποθεάτρου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, τα οποία αφορούν σε υπερωριακή εργασία προσωπικού, νέες συμβάσεις, λειτουργικά έξοδα, φθορές, προώθηση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, κ.α.

Δυστυχώς όμως παρόλη την καλή διάθεση και την αγαστή συνεργασία που υπήρχε έως τώρα, μεταξύ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Συναυλιών, εκείνοι προχώρησαν σε αποκλεισμό του Κηποθεάτρου Παπάγου από τις διοργανώσεις τους, κάτι που ανακοινώθηκε σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού καταγγέλλει τον αποκλεισμό στον οποίο υποβάλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Συναυλιών το «Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού» και ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά. Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ διαρκεί από 21 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου και το δεύτερο μέρος από 24 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις, κάποιες από τις οποίες θα κάνουν πρεμιέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου και θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech