Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Επετειακή εκδήλωση Δήμου Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ έγινε η  Επετειακή Εκδήλωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη διπλή γιορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία του Δήμου, το χορευτικό τμήμα του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και ο Αντιπτέραρχος Δημήτριος Αθανασάκος, ο οποίος μίλησε για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, για την αξία του, αλλά και την τιμή που πρέπει να αποδίδεται σε όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η εγγονή του Μανώλη Λαζαρίδη, του Αρχιτέκτονα του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, κα Μανουέλλα Παυλίδου, Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», η οποία εγκαινίασε την έκθεση Εθνικών Ενδυμασιών του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών και της Προεδρικής Φρουράς.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του, χρησιμοποιώντας τα λόγια του Γιώργου Σεφέρη,  ότι ‘η χώρα μας είναι ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τη θάλασσα, το φως του ήλιου και τον αγώνα του’, τόνισε πως σήμερα που η χώρα βιώνει μια οικονομική, κοινωνική και ηθική κρίση,  το μήνυμα της 25ης Μαρτίου είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ,

Μανουέλλα Παυλίδου

Αντιπτέραρχος Δημήτρης Αθανασάκος

 

Παιδική Χορωδία Δήμου Παπάγου - Χολαργού

Κατερίνα Μάσκα- Καλλιτεχνική επιμέλεια Παιδικής Χορωδίας

Τμήμα Χορού Ι. Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

 

Νατάσσα Αντωνοπούλου-Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος Παπάγου-Χολαργού Λυκείου τω Ελληνίδων

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech