Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Παπάγου - Χολαργού Κύριο

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος επισκέφτηκε το Δήμο Παπάγου – Χολαργού σε εκδήλωση  που διοργανώθηκε στο Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’.

Η εκδήλωση με θέμα «Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ», τα φιλολογικά και τα ιστορικά προβλήματά του, παρουσιάστηκε από την Πανελλήνια Ένωση Προασπιστών της Εθνικής μας Μουσικής, «Οι Υπέρμαχοι», υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ακούστηκαν για πρώτη φορά κατ’ επιλογή αρχαίοι και άγνωστοι εκκλησιαστικοί ύμνοι εις τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και ομιλητής ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Θεοχάρης Δετοράκης.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο που τίμησε την πόλη μας με την παρουσία του και  τον κ. Ανδρέα Γκοτσόπουλο, πρώην Αντιδήμαρχο Χολαργού, για τη συμβολή του στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech