Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. Κύριο

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 οι εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα Μ. Μερκούρη του Δημαρχείου, με τον Επικεφαλής της ομάδας κ. Βαγγέλη Στογιάννη να κάνει έναν ‘πλούσιο’ απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τους ανθρώπους της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. για το έργο που προσφέρουν στην πόλη μας, αλλά και όπου αλλού τους ζητηθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Νικολιδάκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βύρωνα κ. Μαυρίκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζωγράφου κ. Αρμπιλιάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Παλπατζής, η Δ/ντρια του γραφείου πολιτικής Προστασίας Ραφήνας-Πικερμίου κα Λεγάκη, ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Ζαγκανάς, ο Υποδιοικητής κ. Ζαφείρης και αξιωματικοί του Σταθμού, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου – Χολαργού.

Επίσης εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας Β.Α. Τομέα Υμηττού, Βύρωνα, Ραφήνας – Πικερμίου, Γλυφάδας, Βάρης και των Ποδηλατών Παπάγου – Χολαργού.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος έκοψε την πίτα της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και συνεχάρη τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο Δήμο όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες, αλλά όλο το χρόνο και μάλιστα συχνά με κίνδυνο της ζωής  τους και τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά με όσο το δυνατό λιγότερα περιστατικά.

 

 

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech