Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

Συμμετοχή παιδιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε θερινές κατασκηνώσεις

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της προσφοράς κοινωνικών παροχών προς τους δημότες, ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού οργανώνει και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρονιά, πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε θερινές ιδιωτικές κατασκηνώσεις, καλύπτοντας τα σχετικά έξοδα από τον Προϋπολογισμό του.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, των οποίων οι γονείς είναι δημότες Παπάγου-Χολαργού και δεν είναι ασφαλισμένοι σε κάποιο Ταμείο που καλύπτει τα έξοδα θερινών κατασκηνώσεων. Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των γονέων δε θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 20.000€ με βάση τα εισοδήματα του 2013.

Στο πρόγραμμα θα μετάσχουν μέχρι 45 παιδιά. Σε περίπτωση που υποβληθούν περισσότερες αιτήσεις, προτεραιότητα θα δοθεί σε παιδιά μονογονεϊκών ή πολυτέκνων οικογενειών.

Οι ιδιωτικές κατασκηνώσεις που θα επιλεγούν για να φιλοξενηθούν τα παιδιά του Δήμου, θα καλύπτουν όλες τις απαραίτητες τυπικές και ουσιαστικές προδιαγραφές και οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν αυτή  που προτιμούν. Η περίοδος των κατασκηνώσεων θα αφορά ένα 11 ήμερο, από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Αυγούστου, το οποίο θα επιλέξουν οι γονείς.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Τρίτη 2 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 10 Ιουνίου στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (1ος όροφος, κα Σημαιουδάκη) μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι τα εξής:

α. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα
β. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
γ. Αντίγραφο τελευταίας Φορολογικής Δήλωσης. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
δ. Αίτηση-Δήλωση Συμμετοχής (θα δίδεται στο Δημαρχείο με την κατάθεση των υπόλοιπων δικαιολογητικών).

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 213 2002801  και 213 2002893.   

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech