Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

23η Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (5 Ιουλίου 2017)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 5η Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων (Π.Α.Υ.) και διάθεση των σχετικών πιστώσεων.
2. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη – αναδόχου του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ», προϋπολογισμού 100.000,00 € με τον ΦΠΑ.
3. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη – αναδόχου του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ», προϋπολογισμού 74.400,00 € με τον ΦΠΑ.
4. Απαλλαγή Υπολόγου Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής, για κάρτα Απεριόριστων Διαδρομών (ΚΕΠ).
5. Έγκριση των πρακτικών :

- Αποσφράγισης προσφορών και αξιολόγησης δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ».
- Αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» και γνωμοδότηση προς την Οικονομική Επιτροπή για ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της επιτροπής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών λοιπών Προμηθειών και Υπηρεσιών (συνοπτικών διαγωνισμών)

6. «Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά βάσειβαθμολογίας, για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού για την αξιολόγηση δομών και των οργανωτικών του αναγκών και την εκπόνηση των περιγραμμάτων θέσεων εργασίας» συνολικού προϋπολογισμού 37.200,00€, των όρων διακήρυξης και των όρων και προδιαγραφών της υπ’ αριθ. 2017139 μελέτης του Τμήματος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης.

 

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Αποστολόπουλος.
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού.

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech