Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

06η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (20 Μαρτίου 2015)

Καλείστε να παραβρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού, που θα γίνει την 20η Μαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55, Χολαργός), για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης.

1. Έκθεση Ανάληψης Υποχρεώσεων.
2. Έγκριση Δαπανών Παγίας Προκαταβολής.
3. Ορισμός υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής , gγια τη διέλευση των οχημάτων του Δήμου από την Αττική Οδό.
4. Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής Ταχυδρομικών Τελών.
5. Ορισμός υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής Ταχυδρομικών Τελών.
6. Ορισμός υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, για τη χορήγηση Κτηματολογικών Φύλλων Ακινήτων του Δήμου, από το Κτηματολογικό Γραφείο Αγ. Παρασκευής.
7. Ορισμός Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμών – Προμηθειών Εργασιών – Υπηρεσιών.
8. Ορισμός Επιτροπών Αξιολόγησης Προσφορών – Προμηθειών Εργασιών, με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης.
9. Ακύρωση πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο αξιολόγησης τη χαμηλότερη προσφορά για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» και επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού με νέους όρους .
10. Έγκριση Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας, για την εκμίσθωση τριών θέσεων στάθμευσης και ειδικότερα των υπ΄αριθμ. (1), (2) & (3), που βρίσκονται στο υπόγειο του Κυλικείου του Κοιμητηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου.
11. Επιλογή αναδόχου με απευθείας ανάθεση για την κατασκευή του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015».
12. Έγκριση Προϋπολογισμού, Τεχνικών Προδιαγραφών και Όρων της υπ’ αριθ. 3/2015 Μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των Όρων Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Πινακίδων για Κοινόχρηστους Χώρους».


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αθανάσιος Βαλυράκης

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech