Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech
Το site υποστηρίζει text to speech   Click to listen highlighted text! Το site υποστηρίζει text to speech Powered By GSpeech

αρ. αποφ. 112/2017 Έγκριση ψηφίσματος για τους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, ως ακολούθως:

«Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού παρά το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει ζήτημα νομιμότητας των δαπανών μισθοδοσίας των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας των οποίων οι συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έχουν ανανεωθεί με νομοθετικές ρυθμίσεις, υποστηρίζει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για σταθερή εργασία.

Στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού οι συμβασιούχοι ουσιαστικά στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό την ορθή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, η οποία λόγω της απαγόρευσης προσλήψεων τα τελευταία έτη έχει χάσει σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου δυναμικού της. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι, ουσιαστικά καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Δήμου μας για μια πόλη καθαρή, για μια πόλη λειτουργική και σύγχρονη.

Η αβεβαιότητα που καλλιεργείται με τις αλλεπάλληλες και έωλες νομοθετικές ρυθμίσεις που έκρινε μη νόμιμες το Ελεγκτικό Συνέδριο πρέπει να λάβει τέλος.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού επιδιώκει και διεκδικεί την οριστική διευθέτηση του ζητήματος της κάλυψης υπηρεσιακών αναγκών με μόνιμο προσωπικό με σταθερό καθεστώς εργασίας βάσει των αναγκών, αλλά και της οικονομικής δυνατότητας του Δήμου μας.

Η ομηρία και η αβεβαιότητα που δοκιμάζουν καθημερινά τους εργαζόμενους, πρέπει να λάβει τέλος.»

 

Επισυνάπτεται η απόφαση.

 

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Βαλυράκης

Διαβάστηκε 1031 φορές

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech