Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού   Click to listen highlighted text! Welcome to Δήμος Παπάγου Χολαργού Powered By GSpeech

Το site υποστηρίζει text to speech

αρ.απόφ.301/2015 Έγκριση διενέργειας φανερής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημαρχείου

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει,

Α. Εγκρίνει την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημαρχείου που βρίσκεται στο επίπεδο «-1» αυτού, με διενέργεια φανερής δημοπρασία, σε ιδιώτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο).
Β. Αναθέτει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου τη σύνταξη των όρων της διακήρυξης για τη διεξαγωγή του σχετικού ανοικτού διαγωνισμού, στην οποία θα επισημαίνονται και τα εξής:

    Θα επιτρέπεται στον εκμισθωτή να καταλαμβάνει το χώρο του άλσους μεταξύ της λίμνης και του ξύλινου περιπτέρου με τραπεζοπάγκους (χωρητικότητας 100 ατόμων) καθ΄όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.
    Στη διακήρυξη θα αναφέρονται συγκεκριμένα τα είδη ευρείας κατανάλωσης που θα πωλούνται με καθορισμένη ανώτατη τιμή πώλησης, ενώ τα υπόλοιπα θα πωλούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες αγορανομικές διατάξεις.

Η εκμίσθωση στον ιδιώτη - εκμισθωτή θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 192, παρ.1 του Ν.3463/2006, η οποία έχει ως εξής:

‘Άρθρο 192. Εκμίσθωση ακινήτων των Δήμων και των Κοινοτήτων
Η εκμίσθωση ακινήτων των Δήμων και των Κοινοτήτων γίνεται με δημοπρασία. Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται. Αν και η δεύτερη δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, η εκμίσθωση μπορεί να γίνει με απευθείας συμφωνία, της οποίας τους όρους καθορίζει το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο.’


Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Οικονόμου

 

Προστασία δεδομένων

Επικοινωνία

 
  info (@) dpapxol.gov.gr
  213-2002.800
  210-6513840
  Περικλέους 55, 15561 Χολαργός
 

   

 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech